EğitimGündemManşet

‘’BİZLER ÖZEL, ÇEVREMİZ GÜZEL’’ PROJESİ

unnamedYahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu bu yıl ‘’Bizler Özel, Çevremiz Güzel’’ projesiyle çocuklara umut ışığı olmak için bir adım attı.

Proje kapsamında, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama, Milta Bodrum Marina, Özel Bodrum Uğur Anadolu Lisesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Bodrum Deniz Temiz Derneği(TURMEPA), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bir araya geldi.

10 Nisan 2017 tarihinde belirtilen kurumlar ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile birlikte iş birliği protokolünü imzaladılar.

Projenin Amacı; Yahşi Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu olarak özel gereksinimli çocuklara çevre farkındalığı yaratmak ve yaşamın her alanında olduğu gibi çevre konusunda da katkı sunabileceklerini topluma göstermek. Ayrıca okulun Eko Okul olabilmesi için gerekli çalışmaların ve planlamaların yapılması projenin amaçlarından.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu