AsayişGündemManşet

ŞEHİR EŞKIYALARI YAKALANDI

pageBodrum’da bir kasaba baskın yapan maskeli 2 kişi işletmeciyi ve çalışanı darp ederek, derin dondurucuya kilitledi. Donmak üzere olan 2 kişi polis ekiplerince kurtarıldı.

Konacık Mahallesi’nde kasap ve restoran işleten A.E ve yanında çalışan H.B’yi darp eden maskeli 2 kişi işyeri sahibini ve çalışanı derin dondurucuya kilitleyerek ölüme terk etti. Geçtiğimiz Perşembe gecesi saat 02:00 civarında Konacık mahallesinde bulunan kasap ve restoran olarak hizmet veren işletmenin arka camını kırıp içeri giren batman ve vendetta maskeli iki kişi işyeri çalışanını H.B.’yi rehin alarak işletme sahibini çağırmasını istedi. H.B işyeri sahibini arayarak ‘derin dondurucuda kitli kaldığını” söyledi. Bunun üzerine iş yerine gelen A.E iş yerine girmez 2 kişi tarafından pompalı tüfeğin dipçiği ile kafasına vurularak etkisiz hale getirildi. Ellerinde silahlarla iş yeri sahibini tehdit eden şahıslar daha sonra A.E ve H.B’yi derin dondurucuya götürerek elektrikli coplar ile darp etmeye başladı. İşyeri sahibinde 5 yüz bin lira para isteyen soyguncular 1haftaya içerisinde parayı ayarlamasını söyledi. Polise haber verildiği takdirde A.E. öldürmekle tehdit eden şahıslar iş yeri sahibinin ve çalışanının cep telefonlarını da gasp etti.

Önce para istediler sonra ölüme terk ettiler…

Bir süre işyerinde kasa arayan şahıslar daha sonra işletmeciyi ve çalışanı derin dondurucuya kilitleyerek ölüme terk ettiler. 1 hafta içerisinde para ayarlamasını isteyen şahısların işletmeciyi ölüme terk etmeleri ise aynı zamanda trajikomik olay yaşattı. Çevrede bulunan vatandaşlar iş yerinde kavga var diye ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis iş yerinde arama yaparken A.E. ve H.B derin dondurucuda donmak üzereyken buldu.  Olayın ardından 27 güvenlik kamerasını izleyen ekipler, M.Y, H.T, A.H, R.Ö., Y.E.A, S.C., S.M., şahısları tespit ederek aramaya başladı . 5 kişinin Fethiye’ye kaçtığını belirleyen polis ekipleri şahısların kaldıkları eve baskın yaparak gözaltına aldı. 2 kişiyi ise Bodrum’da gözaltına alan ekipler şahısların Silahlı yağma, kasten adam yaralama, Tehdit, konut dokunulmazlığının ihlali ve kişi hürriyetini yoksun kılma suçlarından adliyeye sevk etti.

Öte yandan şahıslar iş yeri soygunundan önce havalı tabanca ve pompalı tüfekler ile atış yaptıkları aynı gece ise iş yerine gittikleri öğrenildi. İş yeri baskınında kullandıkları 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 2 elektrikli cop ve bir normal cop ise Ortakent mahallesinde bir araziye gömülü halde bulunduğu öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu