GündemManşetSpor

VETERANLAR BODRUM’DA

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Milli TakımıTürkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Milli Takımı kamp için Bodrum’a geldi. Takım oyuncuları Bodrum Masterlar ve Veteranlar takımı ile de Bodrum İlçe Stadı’nda bir hazırlık maçı yaptı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Milli Takımı 3 günlük kamp için Bodrum’a geldi. İlçede çalışmalarını sürdüren milli takım oyuncuları Ege Ligi’nde mücadele eden ve ligi 2’inci olarak bitiren Bodrum Masterlar ve Veteranlar takımı ile İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Bodrum ekibinin başkanı Saim Keskin tarafından federasyon başkanı Kenan Gürsu’ya plaket ve çiçek takdim edildi.

Saat 14.00’da başlayan maçı milli takım 4 -1 kazandı. Maçta aynı zamanda milli takımın yardımcı antrenörü olan eski Bodrumsporlu Selim Demirci Bodrum ekibi adına mücadele ederken Bodrum Masterlar ve Veteranlar takımı oyuncuları Tanju Nayman, Coşkun Şenol ve Ramazan Akkoyun milli takım adına ter döktü.

Maç öncesinde konuşan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Kurucu Başkanı Kenan Gürsu şunları söyledi:

“Bodrum kampı takımımızın milli takımın kurulmasından sonraki beşinci kampı. Bu hazırlıklardan sonra uluslar arası turnuvalara katılacağız. Bizim amacımız bütün takımları birleştirmek, en üstteki Türkiye karması olan takımımızı tüm takımlarımızın birleşmesiyle oluşan bir milli takım. Ben bir eski futbolcuyum ve yönetim kurulumla beraber bu işlerin başına geçtik, böyle bir misyon oluşturmaya çalıştık. Futbolu 35 yaşından sonra bırakıp da daha sonra futbolu özleyenler olarak böyle bir oluşuma girdik ve bunun meyvesini de sahada görüyoruz. Bodrum kampımız da çok güzel geçiyor. 26 Nisan’da Uluslar arası bir turnuva düzenleniyor, Rize’de. Dünya’nın bir çok ülkesinden takımlar katılacak. Orada ciddi bir sınava çıkacağız.”

Bodrum Masterlar ve Veteranlar başkanı Saim Keskin ise böyle bir hazırlık maçında milli takım ile karşı karşıya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Türkiye Masterlar ve Vetaranlar Futbol Federasyonu’nun organize ettiği Ege ligi’bi biz 2. Tamamladık ve Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na gidiyoruz. Orada Bodrum’u temsil edeceğiz. Mayıs ayı başında yapılacak bir haftalık şampiyona. Bu maçı oraya hazırlık anlamında da yapıyoruz. Dostane bir karşılaşma olacak, Federasyona da teşekkür ediyoruz.”

Kafilenin yarın Bodrum’dan ayrılacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu