GündemManşet

GÜNDÜZ GÜVEN TAZELEDİ

IMG_5348Bodrum Muhtarlar Derneği 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda tek aday olan seçimde, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz 4. defa derneğin başkanlığına seçildi.

Bodrum Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen Bodrum Muhtarlar Derneği 4. Olağan Kuruluna; Bodrum Kaymamamı Bekir Yılmaz, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile bazı daire amirleri ve Bodrum Yarımadası’nda görev yapan muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından divan başkanı Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran, divan üyeleri de Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ali Karabağlı ve Karaova Mahalle Muhtarı Mehmet Karan belirlendi.

Daha sonra kürsüye gelen Ahmet Cemil Gündüz, yönetime giren muhtarların seçimle belirlendiğini belirterek şunları kaydetti:

“Kurulduğu günden bu yana birlik ve beraberliğin yanında kurumlar arası koordinasyonda da başarıya ulaşan ve bu birlikteliği güçlü şekilde ayakta tutan dirayetli, anlayışlı, özverili, çalışkan 53 muhtarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Yönetime girecek muhtarlarımızı belirlemek amacıyla Bodrum’u 4 bölgeye ayırmıştık. Her bölge demokratik şekilde sandığa giderek bölgeyi temsil edecek muhtarını belirledi. Bodrum’da muhtar başkanlığı yapacak kapasitede benden başka 52 muhtarımız daha var. 52 muhtarımızın ısrarı ve desteğiyle bugün aday olduğumu belirtiyorum. Sözlerime son verirken kısa süre önce görevine başlayan ve bu kısa süre içinde muhtarlarımıza destek olan sayın kaymakamımız Bekir Yılmaz’a ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, belediye olarak her zaman muhtarların yanında olduklarını ve düzenli olarak muhtarlarla aylık toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a muhtarların sigorta primlerinin karşılanmasında verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, muhtarların halka hizmet noktasındaki önemine değindi.

Daha sonra kürsüye gelen Bodrum Kaymamamı Bekir Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız gerek devletimizin hizmetlerini vatandaşa ulaştırmada gerek vatandaşlarımızın sorunlarını bize ulaştırmada önemli bir görevi ifade ediyor. Dolayısıyla biz ilçede ne isek muhtarlarımız da o. Bir bütünün parçaları olarak vatandaşlarımıza hizmet etme mücadelesi veriyoruz. Dernek başkanlığı yapan muhtar kardeşimiz geçmiş dönemlerde güzel çalışmalar yaptı. Şimdi de tek aday olduğu için görevine devam edecek. Ben daha önce görev yapan yönetim kurulunu ve yeni seçilecek arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. Biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu