GündemManşetSpor

SONUCU MERAKLA BEKLENEN DEPLASMAN

Bodrumspor_Manisa_Hazirliklari (10)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde son 4 haftaya girilirken deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde son 4 haftaya girilirken en yakın takipçisi Erbaaspor’un 7 puan önünde 58 puanla lider bulunan B.B. Bodrumspor bu hafta Manisa  deplasmanında 49 puanla 4. Sırada bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. B.B. Bodrumspor Salı günü başladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken,  antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Takımın antrenmanını takip eden kulüp başkanı Rıza Karakaya Manisa deplasmanından şampiyon olarak dönebileceklerini belirterek şunları söyledi;

“Bu hafta ligimizin en  kaliteli takımlarından bir tanesi olan Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidiyoruz. Bu deplasmanda kazanacağımız galibiyet sonrasında şampiyonluğu kazanma durumumuz var. Takımımız maça en iyi şekilde hazırlanıyor ve Manisa’da da Bodrum’u en iyi şekilde temsil edeceğiz.  Manisa’da ayrıca seyirciye kota koyulmuş. Keşke böyle bir sınırlama olmasaydıda Bodrum’dan bir çok taraftarımız Manisa’ya gelip takımımızı izleyebilseydi. Manisa Büyükşehir Belediyespor takımıda çok kaliteli futbolculardan oluşan bir takım, onlarda seyircinin önünde daha güzel bir ambiyansta daha iyi oynayabilirdi ama ne yapalım biz 140 kadar seyircimizle gideceğiz ve bizim için gerekli skoru alıp geleceğiz inşallah. Onlarda play-off yolunda çok çekişmeli bir yarışın içindeler. Pazar günü Manisalılar güzel bir futbol izleyecekler. İnşallah oynadığımız futbolla, sahadaki duruşumuzla Bodrumsporumuzu en iyi şekilde temsil ederek Bodrum’a gerekli, müjdeyi vereceğiz inşallah. Ben takımıma, teknik ekibime çok güveniyorum. Buraya kadar basamakları birer birer savaşlarak geldik ve inşallah bundan sonra şampiyonluğu bırakmayacağız”.

9 Nisan Pazar günü Manisa Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15.00’da çalacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu