AsayişGündemManşet

“HUZUR-4” UYGULAMASI YAPILDI

Bodrum-huzur uygulamasıEmniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından eş zamanlı olarak ülke genelinde stratejik öneme sahip bölgeler ile özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları umuma açık yerlerde Türkiye Huzur Uygulamalarının 4.’sünün gerçekleştirildi. Uygulama Bodrum’da da birçok noktada gerçekleştirildi.

Bodrum genelinde de polis ve jandarma ekipleri pek çok noktada uygulama gerçekleştirdi. Çok sayıda ekip ve personelle bir çok ayrı noktada gerçekleştirilen uygulamada 4 bin 500’e yakın  kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Polis ekiplerinin uygulamasında 3 alkollü sürücüye cezai işlem yapılırken bir adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin uygulamasında da 5 aranan şahıs yakalanıp 20 gram esrarında ele geçirildi. Ekipler yaklaşık 75 umuma açık işyerinde de denetim yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu