GündemManşetSiyasetSpor

MİLLETVEKİLİNDEN TRİBÜN SÖZÜ

Gümüşlük GençliksporAK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Gümüşlük Gençlikspor tesislerinde ziyaret ettiği kulüp başkanı oyuncu Nejat İşler’e destek vereceğini söyledi.

Öztürk ve beraberindekiler, Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler’i Gümüşlük Gençlikspor tesislerinde ziyaret etti. Bir süre İşler ve futbolcularla sohbet eden Öztürk, burada İşler’i ziyaret amacıyla gelen eski futbolcu Tuncay Şanlı’yla da görüştü.

Gümüşlükspor’a destek amacıyla geldiklerini belirten Öztürk, Nejat İşler ve eski futbolcu Tuncay Şanlı ile sohbet gerçekleştirdiklerini anlattı.

Nejat İşler’in takımını geçen yıl şampiyon yaptığına değinen Öztürk, “Sayın Nejat İşler’i tebrik ettik. AK Parti olarak Muğla’da amatör spor kulüplerinin tamamına sahip çıkmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kırsalda yaşayan gençlerin spor yapması için yoğun bir çaba harcadıklarına değinen Öztürk, “Muğla’da 20’den fazla köyde halı saha hayata geçirildi. İl genelinde çok sayıda kapalı yüzme havuzu ve gençlik merkezi yer alıyor. Amacımız gençleri sporla geleceğe taşımak. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler de ziyaret nedeniyle Öztürk’e teşekkür etti. İşler, Gümüşlükspor için tribün yapılması için Öztürk’ten destek istedi. Öztürk de bu konuda üzerine düşen ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı’yla da görüşen Öztürk, ona da çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Nihat Öztürk, Nejat İşler, Tuncay Şanlı ve beraberindekiler basına poz verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu