GündemHayatManşet

ENGELİLERİN YUNUS HAYRANLIĞI

YUNUSPARk-bodrumMilas’ta özel eğitim alan engelli bireyler, Milas Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla Bodrum Dolphin Park’ta yunusların gösterilerini hayranlıkla izlediler.

Milas Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Milas Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, Milas Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla Bodrum Dolphin Park’ı ziyaret etti. Bodrum Dolphin Park’taki yunuslar, eğitici ve bakıcılarının komutlarıyla özel eğitim alan engelli bireylere muhteşem bir gösteri sundu. Gösteriyi hayranlık ve pür dikkatle izleyen öğrencilerin ziyaretten büyük keyif aldıkları gözlendi.
Özel bireylerle tek tek ilgilenen Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, özel öğrencilerin unutamayacağı bir etkinlik düzenlemek için Bodrum Dolphin Park’ı ziyaret ettiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz yunusları izlerken büyük bir mutluluk yaşadılar. Amacımız da onlara unutulmaz bir an yaşatmaktı. Bodrum Dolphin Park yetkililerine bu güzel gösteri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu