GündemManşet

BELEDİYEYE YENİ ARAÇLAR

bodrum belediyesiHizmetlerin vatandaşlara daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için Bodrum Belediyesi tarafından Devlet Malzemesi Ofisi’ne yapılan müracaatlar sonucunda ilçe genelinde hizmet verecek olan araçların büyük bir kısmı Bodrum Belediyesi’ne teslim edildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, meclis üyeleri ile birlikte Bodrum Belediye Meydanı’nda vatandaşların bilgisine sunulmak üzere sergilenen araçları inceledi, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Kocadon “Halkımıza daha etkin bir şekilde iyi hizmet verebilmek için araç filomuzu yeni ve modern araçlarla güçlendirdik. Tüm Bodrum’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.“ dedi.

Araçlar ve özellikleri:

1 adet Volvo marka 9 ton ağırlığında çift bandajlı asfalt silindiri,

2 adet bekoloder,

1 adet Doosan forklift,

6 adet Ford Transit pick up,

10 adet Nissan Navara pick up,

1 adet Volvo 120G model dijital kantarı bulunan ve malzemelerin otomatik olarak gramajını hesaplayabilen 3,5 metreküp kapasiteli yükleyici (looder),

1 adet Volvo 7820 model 18 ton ağırlığında 6 metre sabit, 8 metreye kadar genişletilebilen asfalt serme kapasitesine sahip asfalt finisheri,

1 adet Volvo EC 300 L model 30 ton ağırlığında 3 metreküp kovan hacmi bulunan paletli eskavatör,

1 adet 29 ton kapasiteli bitüm tankeri

1 adet Mercedes 1844 (4×2) model 50 ton kapasiteli tır çekicisi teslim alınırken sipariş edilen diğer 4 adet 4×2 ile 1 adet 6×4 çift çekerli tır çekicilerinin ise 15 gün içinde belediyeye teslimatı yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu