GündemManşetSpor

HAYDI BODRUM MAÇA

bodrumspor_halide_hazirliklari_tamam (15)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor yarın (Pazar)Bodrum Şehir Stadı’nda Halide Edip Adıvarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Çarşamba günü deplasmanda Tire 1922 Spor’u 3-0 mağlup ederek en yakın takipçisi Erbaaspor ile puan farkını yediye çıkaran B.B. Bodrumspor, Perşembe günü başladığı Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını bugün sabah gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. 57 Puanla grubunda lider bulunan B.B. Bodrumspor ile 43 puanla 9. Sırada yer alarak play-off mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor arasında ilk yarı İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Halide Edip Adıvarspor 2-1 kazanmıştı.

“BU SEVİNCİ BERABER YAŞAYALIM”

Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi takımın Bodrum Şehir Stadı’ndaki antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi;

“ Çarşamba günü Tire’den 3-0’lık net bir skor ile güzel bir galibiyet aldık. Ben orada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Böyle birlik beraberlik olduğu zaman biz kendimizi daha da güçlü hissediyoruz. Ayrıca futbolcularımıza ve teknik ekibimizede gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu haftaya gelinince, Halide Edip Adıvarspor hakikaten bu ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi. İlk yarı bizi yenmişlerdi, bizlerin futbolunu beğendiği bir takım. Onlarda play-off’u zorluyorlar, Bodrum’da Pazar günü festival havasında güzel bir maç olacak. Bizim her zaman ilk amacımız Bodrum’u iyi temsil etmek. Uluslararası arenada dalgalanan Bodrum bayrağını bizde en iyi şekilde dalgalandırmak istiyoruz. Bodrumspor sahada futbolun tüm güzelliklerini yansıtmaya çalışacaktır. Şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli bir maç. Bu maçı kazandığımız takdirde büyük bir ihtimalle dönüşü olmaz diyoruz. Bu yüzden bütün Bodrum yarımadasını, Muğla’nın diğer ilçelerinden gelebilecek kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi bu önemli maçta Bodrumsporumuza desteğe davet ediyorum. Hep beraber bütünleşelim bu sevinci hep beraber yaşayalım diyorum. Herkesi tekrar tekrar Pazar günü evimizde oynayacağımız maça davet ediyorum. İnşallah Bodrumspor onları hiçbir zaman mahcup etmediği gibi yine mahcup etmeyecek diyorum”.

BODRUMSPOR MAÇA HAZIR

B.B. Bodrumspor’da teknik direktör Necati Erkmen ise takımın son durumunun gayet iyi olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Takımımızın son durumu gayet iyi, çocuklar çok iyi hazırlandılar. Geçtiğimiz Çarşamba deplasmanda kazandığımız 3-0’lık net galibiyet bize büyük moral kazandırdı. Yarın Bodrumspor taraftarlarını tribünlerde görmek istiyoruz. Şampiyonluğa yakışır bir taraftar, şampiyonluğa yakışır bir oyun ve şampiyonluğa yakışır bir skorla kazanalım, şampiyonluğumuza adım adım gidelim. Tüm sporcu kardeşlerimiz maça hazır, taraftarlarımızı da desteğe bekliyoruz.

2 Nisan Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Eser Birinci yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu