AsayişGündemManşet

ALEV ALEV YANDI

Bodrum-araç yangınıBitez Mahallesi’nde park halindeki bir otomobil aniden alev aldı.

Bugün öğlen saatlerinde Menengeç Sokak üzerindeki evinin önüne otomobilini park eden Berrin Karaağaçlıoğlu daha sonra evine geçti. Yaklaşık 15 dakika sonra korna sesi duyan Karaağaçlıoğlu otomobilini alev aldığını gördü.

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla otomobilinin içindeki yangın tüpünü alarak alevlere müdahale eden ev sakinleri yangını söndüremeyince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bodrum Grup Amirliğine bağlı bir hızlı müdahale aracı ve bir arazözle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izleyen Berrin Karaağaçlıoğlu “otomobili park ettim ve evime girdim. 15 dakika sonra korna sesleri duyduğumda dışarı baktım ve otomobilimin yandığını gördüm” dedi.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu