GündemManşetTurizm

BODRUM TANITIM TIR’I BURSA’DA

tanitim_tiri_bursa (2)İl il gezerek farklı yönleriyle Bodrum’u vatandaşlara anlatmak üzere yola çıkan Bodrum Tanıtım TIR’ı Bursa’da yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

20 Mart’ta Bodrum’dan yola çıkan ve ilk durağı olan Aydın’da vatandaşlara Bodrum’un eşsiz özelliklerini anlatan TIR, daha sonra sırasıyla İzmir, Balıkesir ve Eskişehir’e gitti. Halkın yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaşan ekip, 30 Mart’ta Eskişehir’den yola çıkarak Bursa’ya vardı.

31 Mart Cuma akşamına kadar Bursa Kent Meydanında misafirlerini ağırlayacak olan Bodrum Tanıtım TIR’ı Bursalılar ile bir araya geliyor. Egenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’u anlatan ekip, özünü kaybetmeyen mahalleleri, sessiz ve sakin koyları, huzur dolu mandalina bahçeleri, otelleri ve çok eski dönemlerden günümüze devam eden Bodrum’un simgesi haline gelmiş mavi yolculuğu başta olmak üzere Bodrum’un birçok özelliğini anlatıyor.

Tanıtım TIR’ını ziyaret edenler arasında tanıdık bir yüzde vardı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığındaki başarılı görevinin ardından Bursa’ya tayin olan Jandarma Yarbay Hakan Demirörs TIR’ı gezerek Bodrum hasretini birazda olsa giderdi.

Bodrum Tanıtım TIR ı koordinatörü Fikret Hıdır Bursa’nın en işlek noktasında vatandaşlar ile buluştuklarını ifade ederek, “Bu proje ile Bodrum kentlerle buluşuyor. Bulunduğumuz kentte yaşayanlar o kentte iş için bulunanlar ve tatile gelenlerle bir araya gelme imkânı buluyoruz. Anadolu’nun ilgisini ve Bodrum sevgisini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı cuma akşamı yola çıkarak Çanakkale’ye varması ve Tanıtım TIR’ı ekibinin, 1-2 Nisan tarihlerinde de Çanakkalelilerle kucaklaşması planlanıyor. 29 ile gitmesi hedeflenen TIR’ın 21 Mayıs tarihine kadar Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerine de uğrayacağı öngörülüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu