AsayişGündemManşet

KONACIK’TA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA

IMG_2566İstinat duvarında askıda kalan araçta sıkışan yaralı kadını kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Konacık Mahallesi, Seyit Onbaşı Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin kesiştiği kavşakta bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada bir cip ile kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle cip yoldan çıkarak yol kenarındaki istinat duvarına çıktı. Duvar üzerinde askıda kalan cipte yolcu olarak seyreden Hümeyra Öztepe Azak, araçta sıkıştı.

Haber verilmesiyle bölgeye 112 Acil Sağlık ambulansı, Bodrum Belediyesi Acil yardım ambulansı, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı iki arazöz ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler araçta sıkışan ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan kazazedeyi sıkıştığı yerden kurtarmak için büyük bir titizlikle çalıştı.

Acılar içinde kalan Hümeyra Öztepe Azak, cipin kapısı kesilerek araçtan çıkarıldı. Ambulansa alınarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayı haber alarak kaza mahalline gelen Azak’ın yakınlarının ise büyük bir endişe yaşadığı görüldü.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu