GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ EVİNDE GALİP

Bodrum-Kırçiçeği BasketTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nin 31. Hafta maçında Kırçiçeği Bodrum Basket, evinde Kastamonu Basketbol karşılaştı.

Son saniyelerine kadar büyük heyecana sahne olan maçı temsilcimiz 69 – 63 kazanmasını bildi. Maç sonunda hakem kararlarından iki ekip de memnun değildi.

Binnaz Karakaya Spor Salonunda 16.00’da başlayan müsabakanın ilk çeyreği 25-15, 2. Çeyreği ise 41-34 Bodrum Basket’in üstünlüğü ile geçildi.

3.Çeyreği de 60-48 önde bitiren Kırçiçekleri maçın son çeyreğinde üst üste ataklardan boş dönünce bir ara 18 sayıya kadar çıkan fark son 2 dakikada 2 sayıya kadar düştü. Son iki dakikada vites yükselten temsilcimiz maçı 69 – 63 kazandı. Maçın en skorer oyuncusu Bodrum Basket’e 20 sayı kazandıran Shay Selby oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basket’in Antrenörü Derya Özyer maç sonunda şunları söyledi:

“Rakibimizi gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyuz, oyuncularımı da tebrik ederim ama konsantre olmakta zorlandığımız bir maçtı, böyle geçeceğine bilmemize rağmen. Çünkü rakibimiz sert, açıkçası güzel galibiyetler de aldılar. Bunun farkındaydık ama 18 sayıya çıkardığımız farkı maalesef erittik ama kazanmasını bildik.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu