GündemManşetSpor

LİDER, PAZARSPOR’A KONUK OLACAK

bodrumspor_pazar_hazirliklari (1)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Rize deplasmanında Pazarspor ile karşılaşacak.

Ligde son 8 haftaya girilirken en yakın takipçisi Kırıkhanspor’un 8 puan önünde 51 puanla lider bulunan B.B. Bodrumspor bu hafta 30 puanla 13. Sırada bulunan Pazarspor ile karşılaşacak. B.B. Bodrumspor Pazartesi günü başladığı Pazarspor hazırlıklarını sürdürürken, takımda kart cezalısı kaleci Gökhan Yenigün ile Enes Subaşı’nın dışında sakatlığı süren Tufan Zahid Pazarspor deplasmanında kadroda olmayacak. Pazarspor karşılaşması öncesi Cumartesi günü Ankara aktarmalı Trabzon’a uçacak olan B.B. Bodrumspor, karşılaşma öncesi son antrenmanını Trabzonspor tesislerinde gerçekleştirecek.

19 Mart Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Bodrum’dan da çok sayıda taraftarın gitmesi beklenirken, karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 14.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu