GündemManşetSpor

KALECİYE AĞIR CEZA

Gokhan_Yenigun (1)Spor Toto 3. Lişg 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un kalecisi Gökhan Yenigün’e PFDK tarafından 3 maç ve bin 500 TL para cezası verildi.

Geçtiğimiz hafta Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan Yomraspor karşılaşması sonrası hakemlerin yanına giderek “ Maçı katlettin hocam” diyen Gökhan Yenigün’e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 resmi müsabakadan men cezası verildi. Karar sonrası büyük bir şok yaşadığı öğrenilen Gökhan Yenigün’ün bu cezayı almasının nedeni hakemin raporunda küfürde olması gösterilirken, B.B. Bodrumspor’un başarılı file bekçisi Gökhan Yenigün, “Maçı katlettin hocam”ın dışında herhangi bir şey söylemediğini belirtti.

Bodrumspor kulübünün verilen ceza sonrası PFDK’ya itirazda bulunacağı öğrenilirken, verilen 3 maçlık cezanın düşmesi bekleniyor.

Bodrumspor kalesini koruyan başarılı file bekçisi Gökhan Yenigün 11 yıllık profesyonel futbol hayatı boyunca ilk kez direkt kırmızı kart görürken, daha önceden de sadece bir kez iki sarı karttan kırmızı kart görmüş.

Bodrumlu futbolseverler ve futbol camiasında hem özel hem de spor hayatı ile herkese örnek olan bir sporcu olan Gökhan Yenigün ise, söylemediği bir sözden ötürü 3 maç ceza almanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu