GündemKültür SanatManşet

ÖĞRETMENLER MUHTEŞEM KONSER

IMG_9840Bodrum’da öğretmenlerden oluşan Bodrum Öğretmenler Korosu, muhteşem bir konser verdi. Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere öğrenci veliler ve Bodrumlular yoğun ilgi gösterdi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teşvikiyle geçen çoğunluğunu müzik öğretmenlerinin oluşturduğu yaklaşık 40 kişilik koro, Bodrum’da konser verdi. Konsere Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve eşi Cihan Yılmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin ve eşi Fatma Geçin’in ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte Bodrum Folklör Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü(BOFAD)’nün Bodrum yöresi halkoyunları gösterisi de geceye renk kattı.

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Serap Erkefeli şefliğinde sahneye çıkan koro, konsere bir İzmir Türküsü olan İzmir’in Kavakları ile başladı. Ardından Malatya Yöresi’nden “Mevlam Bir Çok Dert Vermiş”, Orta Anadolu Yöresi’nden “Arpa Buğday Daneler”, Kırşehir Yöresi’nden “Bahçe Duvarından Aştım” ve Bolu Yöresi’nden “Beyaz Giyme Toz Olur” Türkülerini seslendirdiler. Koronun söylediği Türkülere katılımcılar da eşlik etti.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser sonunda Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin’e emeklerinden dolayı çiçek takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu