GündemHayatManşet

BODRUM’DAN KOPARILDILAR

golden-çetesi-Hayatını kaybeden Şenol Özbakan’ın “Golden Çetesi” adını verdiği golden retriever cinsi 12 köpek, bir süredir kaldıkları Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağından alınarak İstanbul’daki gönüllü bir hayvansevere gönderildi.

Özbakan’ın ölümü üzerine köpekler, Güvercinlik Mahallesi’ndeki hayvansever Dr. Aylin Yıldız Schwarz’ın evine getirilmişti. Burada yaşanan birtakım sıkıntılar üzerine köpekler Bodrum Hayvan Barınağına konulmuştu. Barınağına dün gelen nakil aracına alınan köpekler, karayoluyla İstanbul’a götürüldü.

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Vahit Çevik, yaptığı açıklamada, Şenol Özbakan’ın kızı Yağmur Özbakan’ın da onayıyla köpeklerin İstanbullu hayvansever Işkın Moğol Alçı’nın himayesine verildiği söyledi.

Çevik, sosyal medyada köpeklerin yurt dışına satılacağı yönünde bazı iddialar olduğunu, böyle bir şeyin gerçeği yansıtmadığını ve bu iftiralarla ilgili hukuki yollara başvuracaklarını aktardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu