AsayişGündemManşet

GENÇLERİN MOTOSİKLET GEZİSİ KAZA İLE SONUÇLANDI

bodrum-trafik-kazasıBodrum’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Bodrum-Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan trafik kazasında iki motosikletli çarpıştı.

Konacık’tan Bitez istikametine giden motosikletli gruptan ikisi henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Önünde giden motosiklete arkadan çarptığı öğrenilen Ahmet Özhan isimli genç sürücü çarpışmanın şiddetiyle yola savruldu.

Gruptaki diğer arkadaşlarının yardıma koştuğu yaralı sürücü için 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istendi. Çevreden geçen vatandaşlarında olay yerine koşuştuğu kazada yolun bir şeridi plastik sandalye ile trafiğe kapatıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi ile Trafik devriye ekibi kazaya duruma müdahale etti. Sağlık ekipleri Ahmet Özhan isimli yaralıya müdahale ettiği esnada kaza yerine Özhan’ın anne ve babası geldi. Çocuğunu kanlar içinde yerde gören anne ağlamaya başlayınca yaralı genç annesine iyi olduğunu ve üzülmemesi gerektiğini söyleyerek teselli etti.

Ambulansa alınan sürücü Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken Trafik Polisleri kaza yerinde incelemelerini tamamlayarak trafik kakışını normale çevirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu