GündemManşetSpor

DÜZCESPOR HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Bodrumspor_Duzcespor_Hzirliklari (6)Spor Toto 3. Lig 2. Grupta son 11 haftaya girilirken en yakın takipçileriyle arasındaki puan farkını 4’e çıkaran Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrumspor geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada en yakın takipçilerinden Kırıkhanspor’u stadı dolduran taraftarının da desteğiyle 2-0 kazanmıştı. Bodrumspor bu hafta ise yine en yakın takipçilerinden 4 puan arkasında bulunan Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bodrumspor Salı günü başladığı Düzcespor hazırlıklarına devam ederken, kulüp başkanı Rıza Karakaya Kırıkhanspor karşılaşmasında stadı dolduran Bodrumspor taraftarlarına teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bodrum Şehir Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Stadımızın seyircilerimizi almadı, yoğun bir şekilde bizlere destek verdiler. Takımımızda çok güzel mücadele ederek onlara bu desteğin karşılığını onları sevindirerek verdi o yüzden takımımıza ve teknik ekibimize de teşekkür ediyorum. Ayrıca bu maç öncesinde sms mesajı çekerek Bodrumsporumuzun maçına davet yapan ticaret odası başkanımız Mahmut Kocadon’a, esnaf odası başkanımız Erdoğan Başeymez’e, şoförler odası başkanımız Hasan Kablı’ya ve Denizciler Derneği başkanımız Mustafa Demiröz’e teşekkürlerimi sunuyorum. Zaten belediye başkanımız Mehmet Kocadon ve kaymakamımız Bekir Yılmaz bizlere her zaman destek oluyor, işte bu birlik beraberlikle Bodrumspor güzel bir seri yakaladı. İnşallah bu destek verenlerin yüzünü güldürerek, bu desteklerin sonunda onlara şampiyonluk hediye ederek bu desteklerinin karşılığını vereceğiz inşallah.”

Başkan Karakaya takımın bu hafta Düzcespor deplasmanına gideceğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Biz Düzce’ye ikinci yarıda biraz geride başladığımız için puan hesaplarımızda 2-3 puan geride gideriz diye düşünüyorduk. Şimdi 4 puan önde giderek hesaplarımızın önünde gidiyoruz Düzce’ye, bu da bize ayrı bir rahatlık veriyor tabi. Maçın sonucu ne olursa olsun Düzce’den yine lider olarak döneceğiz. Bodrumspor bütün deplasmanlara ilk önce sevgi götürüyor, barış kardeşlik götürüyor, dostluk götürüyor. Bizim için Doğu Batı fark etmiyor, Düzce’ye de aynı şekilde gideceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah Pazar günü Düzceliler güzel bir futbol müsabakası izleyerek futboldan zevk alacaklar diye düşünüyorum. İnşallah oynadığımız güzel futbol ile Düzcespor taraftarına kendimizi ayakta alkışlatacağız. İnşallah oradan güzel bir skorla döneceğiz, ondan sonrada iki maçımız içeride. Nisan’da çiçekler açacak Bodrumspor şampiyon olacak inşallah.”

Bodrumspor Cumartesi günü Bodrum’da gerçekleştireceği son antrenmanın ardından Düzcespor deplasmanı için Bodrum’dan hareket edecek.

26 Şubat Pazar günü Düzce 18 Mart Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu