GündemManşetSpor

KIRAN KIRANA MÜCADELE

hentbol (12)Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yalıkavak Spor Kulübü Mudanya Belediyesi Dinçspor’a 31-29 mağlup oldu.

Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan karşılaşma baştan sona kadar çekişmeli geçti. İlk devre 15-14 temsilcimiz Yalıkavak Spor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı daha heyecanlı geçti. Karşılıklı öne geçmelerle devam eden karşılaşmanın son 2 dakikasına girildiğinde Mudanya Belediyesi Dinçspor farkı 4 sayıya çıkardı. Yalıkavak Spor bulduğu gollerle farkı indirse de karşılaşmayı 31-29 kaybetti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşma sonrası Bodrumlu spor sverler her iki takımıda gösterdikleri mücadeleden dolayı alkışlarla kutladı. Karşılaşma sonrası sahaya inen başkan Kocadon Yalıkavak Sporlu oyuncuları gösterdikleri mücadeleden dolayı tek tek kutlarken, başkan Kocadon daha sonra Mudanya Belediyesi Dinçspor ekibini kutlayarak takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mudanya Belediyesi Dinçspor aldığı bu galibiyet ile Türkiye Hentbol Federasyonu Birinci Ligi’nde liderliğe yükselirken, temsilcimiz Yalıkavak Spor sekizinci sırada kaldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu