GündemManşetSpor

KIRIKHANSPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Bodrumspor_kirikhan_oncesi_son_antrenman (5)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Salı günü başlayan Kırıkhanspor hazırlıklarında son antrenmanı bugün Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştiren B.B.Bodrumspor, önemli maç öncesi kampa girdi. 41 Puanla grubunda lider bulunan B.B. Bodrumspor ile 40 puan ile ikinci sırada bulunan Kırıkhanspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi B.B. Bodrumspor’da yüzler gülerken, takım da hedef coşkulu taraftarın önünde 3 puan alarak liderliği sürdürmek.

19 Şubat Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Bodrumlu futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, kulüp başkanı Rıza Karakaya’da yaptığı açıklamada, “Haydi Bodrum, beraber başardık, gelin yine beraber başaralım” diyerek Bodrumlu futbolseverleri desteğe davet etti.

Takımın Cuma gün ki antrenmanını ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da takıma yaptığı konuşmada, “Her zaman arakanızda olduğumuzu unutmayın. Ben Pazar günleri bütün programları iptal ediyorum artık. Keyif de alıyorum sizleri izlemekten” diyerek takıma ve teknik ekibe önemli maç öncesi başarılar diledi.

Liderlik mücadelesinin verileceği önemli karşılaşmayı ise İstanbul Bölgesi A Klasmanı hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. En son 28 Ocakta oynanan Çaykur Rizespor Kardemir Karabükspor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında dördüncü hakemlik yapan Karabaş, Türkiye Kupası’nda da maçlar yönetti. Karşılaşmanın yan hakemleri ise 2. Lig’de düzenli olarak maç yöneten hakemlerden.

Bodrumspor ile Kırıkhanspor arasında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu