GündemHayatManşetSpor

FUTBOLDA KADIN HAKİMİYETİ

bir_macta_4_kadin (2)Bodrum’da oynanan Muğla 2. Amatör Küme A Grubu karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrum 1925 Spor, Milas Erginspor’u 6-0 mağlup ederken, karşılaşmayı Muğla bölgesi hakemlerinden Sedef Kıranoğlu yönetirken, Milas Erginspor’un teknik sorumlusu olarak ta sahaya Zarife Turgut çıktı. Bodrum 1925 Spor’un teknik ekibinde de Zeynep Mengioğlu yer alırken, sahada görevli bir diğer kadın ise sağlık personeli Hürriyet Dumanlı oldu.

Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar arasında kadın futbolseverlerde göze çarparken, karşılaşmanın hakemi Sedef Kıranoğlu verdiği kararlar ve maçı yönetme şekliyle futbolseverlerden tam not aldı. Karşılaşmada Milas Erginsporlu bir oyuncuyu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında bırakan Sedef Kıranoğlu’nun yönettiği karşılaşma boyunca da herhangi bir küfür duyulmadı.

SAHAYA KÖPEK GİRDİ, FUTBOLCU KUCAKLAYARAK TRİBÜNLERE GÖTÜRDÜ

4 Kadının görev aldığı karşılaşma sırasında ilginç görüntülerde yaşandı. Karşılaşma devam ettiği sırada sahaya bir sokak köpeği girdi. Karşılaşmanın hakemi Sedef Kıranoğlu oyunu durdururken, Milas Erginsporlu bir futbolcu köpeği kucaklayarak tribünlere götürdü. Köpeğin saha dışına çıkarılmasının ardından oyun devam ederken, köpeğin tribünlerde dolaştığı gözlendi.

Muğla 2. Amatör Küme A grubu 4. Hafta karşılaşmasında Milas Erginspor’u Eray Coşkun(3), Murat Karadeniz(3)’in golleriyle 6-0 mağlup eden Bodrum 1925 Spor puanını 10’a çıkardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu