AsayişGündemManşet

HASTANEDE AKIL ALMAZ HIRSIZLIK

bodrum-devlet-hastanesi--

Bodrum Devlet Hastanesi’nde yaşanan hırsızlık olayı bu kadarına da pes dedirtti.

Olay 12 Şubat Pazar günü sabah saatlerinde meydana gelirken, babasını hastaneye yatıran Selim Caner isimli vatandaşın cep telefonu ve yatakta tedavi gören bir hastanın cüzdanından bir miktar parası çalındı. Selim Caner yaşanan hırsızlık olayına tepki göstererek hırsızlık olayını şöyle anlattı;

“Sabah saat 8 gibi bir adam geldi. Kendisini hasta refakatçısı olduğunu söyleyip odaların orada gezen bir şahıs annesini getirdiğini, telefonunu evinde unuttuğunu, abisine telefon açabilir miyim? dedi. Bende telefonumu verdim birisini aradı ardından babam annemle görüşmek istiyor müsaade eder misin dedi. Bende tamam konuş dedim ardından kayboldu. Benim telefonumu ve yan odada yatan başka bir hastanın cüzdanından 250 lirayı alarak kaçtı” dedi.

Hastanedeki vatandaşların iyi niyetini kullanarak hırsızlık gerçekleştiren şahsın aşırı derecede rahat tavırlar içinde olduğunu belirten Selim Caner ayrıca hastane yetkililerinden refakatçi kağıdı istediğini ancak yetkililerin gerek görmediğini de sözlerine ekledi.

Hırsızlık yaptığı iddia edilen şahsın hastanenin güvenlik kameralarında da net bir şekilde göründüğü öğrenilirken, polis yaşanan hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Bodrum Devlet Hastanesinde daha öncede benzer şekilde bazı vatandaşların cep telefonlarının çalındığı öğrenildi.

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu