AsayişGündemManşet

BODRUM KOM’DAN OPERASYONLAR

Bodrum KOMMuğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye bağlı Bodrum Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonlarda sahte içki ve kaçak tütün ele geçirildi.

KOM Ekipleri Bodrum’da piyasaya sahte içki sattığını tespit ettikleri N.K. isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. N.K.’nın evinde yapılan aramada evin depo kısmında 42 şişe çeşitle markalarda sahte içki ele geçirilirken, şüpheli N.K soruşturma işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

KOM ekiplerinin diğer düzenlediği operasyonda ise piyasaya kaçak sigara ve tütün sürdükleri tespit edilen M.F.K ve R.B.A isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere çok sayıda gümrük kaçağı nargile tütünü, nargile aroması, tütün basılarak sigara haline getirilmiş makaron, sarma kağıtları ve açık tütün ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler soruşturma işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu