GündemManşetSiyaset

BODRUM AK PARTİ TEŞKİLATI VE VATANDAŞLAR MUMCULAR’DA BİRARAYA GELDİ

ak-parti-mumcular-ilce-danisma-8AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Ocak Ayı İlçe Danışma Toplantısını Mumcular Mahallesinde yaptı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin de katıldığı “Bodrum İlçe Danışma Toplantısı” Mumcular Düğün Salonunda gerçekleşti. Yoğun bir katılımınla gerçekleşen toplantıya, Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu’nun Bodrum Belediyesinin yetersizliği konusunda yaptığı konuşma damgasını vurdu. İl Başkanı Kadem Mete’de konuşmasında ,referandum çalışmalarının önemini ve nasıl yapılacağını konularına vurguladı.

ZAMANI DA KAYNAKLARI DA BUNDAN DAHA KÖTÜ KULLANAMAZLAR

Bodrum Belediyesini yönetenlerin zamanı da kaynakları da daha kötü kullanmalarının mümkün olmadığını belirterek sözlerine başlayan Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, “Bu kafayla belediyecilik hizmeti verilmez. Böyle yönetilen belediyenin ne çalışanına nede vatandaşına hayrı olur. Şişirilmiş ve gerçekleşmeyen bütçelerle yönetilen Bodrum Belediyesinin hizmet dışı olduğu Bodrum Yarımadası’nın her noktasında, Belediye binasının her odasında hissediliyor. Herkesle kavgalı, bir belediye kime hizmet verebilir. 2109 yılında ki yerel seçimlerde bu

HER EVE GİRECEĞİZ TEK TEK VATANDAŞLARA ANLATACAĞIZ

Genel merkezimizin bu referandum döneminde farklı bir çalışma prensibi var tespitini yapan Mete “Bu seçim kampanyasında teşkilatlarımız mahallelerde ev toplantıları düzenleyerek çalışacak. Burada mahalle başkanlarına çok iş düşüyor. Her mahallede toplanılacak evleri tespit edeceksiniz. Bu evlerde komşularla bir araya gelinecek. Her toplantıda bir hatip veya hatibe görev yapacak. Bu arkadaşları eğitecek olan her mahalleden bir hatip ve hatibe genel merkeze eğitime gönderilecek. Bu arkadaşlarımız kampanya sürecinde referanduma neden olan sistem değişikliğini ev toplantılarında vatandaşlara aktaracak.”

TÜRK VATANDAŞLARI REJİM KONUSUNDA CUMHURİYETİ İÇSELLEŞTİRMİŞTİR

“Bu kampanya sürecinde CHP’nin yaratmaya çalıştığı rejim değişikliği algısına en güzel cevabı, Türkiye Cumhuriyeti 1923’te bu işi çözmüş ve yönetim sisteminin Cumhuriyet olarak seçmiştir, bunu da içselleştirmiştir diyerek vereceğiz. Cumhuriyetin gereği demokrasinin gereği olan halka gitme konusu her şeyin en iyisini ben bilirim zihniyetindeki CHP’nin en büyük kokusudur. Türkiye’de cumhuriyetin uygulayıcısı da savunucusu da AK Parti’dir. Türkiye’de geçmiş siyasi süreçte sistemin tıkalı olduğu ve başkanlık sisteminin gerekli olduğu konusunda ilk söylemleri yapan liderlerin arasında Demirel, Özal, Türkeş, Ecevit ve Erbakan vardır. Bu insanların ortak özelliği Türkiye’nin dümeninin başına geçmiş insanlardır. Yani sistemin yürümediğini ağır bir vesayet olduğunu yaşamış olanlardır. Peki başkanlık olmasın diyenler kim Baykal ve Kılıçdaroğlu. Niye hayır diyorlar biliyor musunuz? Çünkü hiçbir zaman dümenin başına geçemediler. Keşke geçen 23 Nisan’da bu arkadaşları Başbakanlık koltuğuna oturtsaydık.” Dedi.

Konuşmasının sonunda Muğla’da turizmi 12 aya yayma çalışmalarına hizmet edecek olan ‘6 milyon emekliye talibiz’ düşüncesinden bahseden AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Bu düşüncenin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında kabul gördüğünü ve projenin uygulanacağının müjdesini de verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu