GündemManşetSpor

TEMSİLCİMİZ, İSTANBUL’DA SİLİVRİ DEPLASMANINDA

Bodrumspor_Silivrispor_Hazirliklari_Tamam (9)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Silivrispor hazırlıklarını tamamladı.

29 Ocak Pazar günü İstanbul deplasmanında Silivrispor ile oynayacağı karşılaşma öncesi son antrenmanı Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştiren B.B. Bodrumspor, antrenman sonrası İstanbul’a hareket etti. Antrenman sonrası açıklamada bulunan teknik direktör Necati Erkmen takımın durumunun gayet iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“İyi çalıştık, iyi hazırlandık. Bugün itibari ile son antrenmanımızı yaptık, İstanbul’a hareket edeceğiz. Oyuncularımız müsabakanın önemi hakkında gereken bilgiye sahipler. Bizim için gerçekten iyi bir maç olacak. İyi hazırlandığımız içinde oradan mutlaka 3 puanla döneceğimizi ümit ediyorum.”

Grupta 36 puan ile lider durumda bulunan Silivrispor ile 34 puanla üçüncü sırada bulunan B.B. Bodrumspor arasında 29 Ocak Pazar günü Silivri Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.00’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu