GündemManşetSiyaset

AK PARTİ BODRUM YÖNETİMİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

ak-parti-10-ocak-to-2AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, her yıl Ocak ayının 10. Günü kutlanan “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Bodrum’un yerel ve ulusal temsilcilerine kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

Konacık Develi Cafe&Restoran’da yapılan toplantıda, basının her geçen gün zorlaşan çalışma şartları ve haberciliğin özgürce yapabilmesi için gerekli olan kriterler konuşuldu. Toplantıya, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yener Çelik, Ömer Özmen, Yalçın Akdaş, Erhan Ünaldı, Cumhur Kısa, Mehmet Tire, Mehmet Akbaba, Ahmet Özkan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Yener Çelik, davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, 2017 yılının tüm basın mensuplarının beklentilerine cevap veren bir yıl olmasını diledi.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Gündoğdu, “10 Yıl önce yaptığım ilçe başkanlığı döneminde görev yapan bazı gazeteci arkadaşlar hala aramızda olması mutluluk verici. Herkesin ayrı bir dünya görüşü olduğu gibi sizlerin de değerli ve bizler sizlerin görüşlerine her zaman saygılıyız. Bizler hakkında yaptığınız yine bize göre iyi veya yanlış olduğunu düşündüğümüz bütün haberleriniz değerlidir. Tüm görüşlere saygılıyız. Tabiki bu saygıyı herkesin göstermesi önemli. Sizlerle birlikte çalışmaktan mutluyuz. Mesleğinizi yaparken elimizden gelen her türlü katkıyı yapacağız Görevlerinizi yaparken toplumun her kesiminde ve coğrafyasında bulunuyorsunuz. Farklı bakış açılarınız bizim zenginliğimizdir ve düşünceleriniz kıymetlidir. Ben bugün sizleri dinlemek istiyorum. Mesleğinizi gerçekleştirirken yaşadıklarınız bizim için önemli” dedi.

Gazetecilerin söz alarak düşüncelerini paylaştığı, sohbet havasında geçen toplantıda Bodrum Gündem Haber sitesinden söz alan Fatih Bozoğlu “Bodrum’da gazetecilik yapmak çok farklı. Bizim buradaki farkımız, meclisteki 4 partinin ilçe başkanlarını yan yana görebilmemiz. Sanırım bu durum sadece Bodrum’da yaşanıyor. Hoşgörülü ve barışsever bir memleket Bodrum. Bu konudaki katkınıza teşekkür ediyorum. Biz gazetecilerin işlerini kolaylaştırıyorsunuz. Sorunlarımız yok değil tabiki. Özellikle Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar bizi de olumsuz etkiliyor. Bir yere bağlı olmadan çalışan arkadaşlarımız daha zor durumda. Bu konuda basına hükümetten ekonomik destek sağlayacak yöntemler bulmasını talep ediyoruz. Koyduğunuz katkılara için bizde sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazeteciliği de siyaseti de bir kamu görevi olarak görüyorum diyen Bodrum’un ulusal basına açılmış en önemli kalemlerinden Ayhan Karahan “Bizler insan odaklı işler yapıyoruz. Bu işlerde kötü insan olmaz düşüncesindeyim.” dedi.

Gazetecilerin mesleklerinde yaşadıkları ilginç anlarında konuşulduğu toplantının sonunda basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Gündoğdu “Basın mensubu arkadaşlarla konuştuğumuz, paylaştığımız her konu bizlerin işini daha iyi yapmamıza neden oluyor. Yazdığınız çizdiğiniz her şey bizim için önemli” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler toplantı sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu