GündemManşetSiyaset

CHP BODRUM’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

chp_basın_buluşma (1)CHP Bodrum İlçe Örgütü, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenledikleri kutlama buluşmasında ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe Binasında yapılan gazetecilerle buluşma toplantısına CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen başta olmak üzere CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğolu, Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık, CHP İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Üyeleri ve CHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen katılan herkese teşekkür ederek, bu ortamda amaçlarının Bodrum’da görev yapan ulusal ve yerel basınla bir araya gelmek ve mesleki anlamda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmelerine aracılık etmek olduğunu söyledi.

Başkan Recai Seymen, bugün gelinen noktada basın dünyasına şöyle bir baktıklarında meslekte çalışanların ekonomik ve sosyal durumlarının hiç de iyi bir yerde olmadığını gördüklerini ifade ederek, ” İş güvencesi olmadan, üzerlerindeki baskıların gölgesinde bin bir güçlükle yayın hayatına devam eden yerel basınımız ideallerine ve ilkelerine tutunarak emperyalist baskılara karşı durmaya çalışmaktadır” dedi.

Sözlerine en büyük temennilerinin basın çalışanlarının başta özlük haklarının iyileştirilmesi olmak üzere daha iyi şartlarda ve özgür bir şekilde görev yapar hale gelmesi olduğunu belirterek devam eden Başkan Recai Seymen şunları ifade etti:

”Öncelikle Bodrum basınında emek vermiş bu yolda hayatlarını yitirmiş Aybars Atilla, İsmet İlerigelen, Mehmet İlkorur, Aydın Şenesen, Sudi İlkorur, Yılmaz Alten, Dilek Cebeci, İmran Beyaz ile Türkiye Genelinde öldürülmüş başta Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı, Çetin Emeç, Metin Göktepe ve daha ismini burada sayamadığımız 77 Gazeteciyi rahmetle anıyor, tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Konuşmanın ardından çeşitli yiyecek ve içeceğin ikram edildiği toplantıda CHP’li İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bodrum Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri gazetecilerle kaynaştı ve özel sohbetler gerçekleştirdi.

CHP’lileri Bodrum’daki basın ile bir araya getiren toplantı, katılımcıların geleceğe dair iyi dilekleri ve temennilerinin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu