EğitimGündemHayatManşet

MİNİK YÜREKLERDEN KOCAMAN HEDİYE

Bodrum-Güler Mustafa Kızılağaç İlkokuluGüler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 2/G Sınıfı öğrencileri ile velilerinden anlamlı yardım.

Bitlis Güroymak Değirmenköy Köşk Mezrası İlkokulundaki kardeşlerine kırtasiye, kıyafet, oyuncak ve kitap gönderimi için hummalı bir çalışma yapan koca kalpli minikler çabalarının karşılığını topladıkları malzemeleri kolileyip kargoya elleri ile teslim ettiler.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın önemine dikkat çeken sınıf öğretmenleri Şerife Koç, “Çocuklarımın bu denli özveri ile böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmeleri beni çok mutlu etti. İhtiyacı olan o çocukların mutlu olacak olması da ayrıca tarifi imkansız bir duygu. Bu etkinlik için öğrencilerime, velilerime ve ihtiyacı olan okulu bulup oraya göndermemize vesile olan okul Müdürümüz Haydar Akbaba’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Haydar Akbaba ise “Gönül ister ki her çocuk eksiği olmadan eğitimini sürdürsün ama maalesef ki bu biraz ütopik. Bizler de elimizden geldiği kadar küçük şeylerle ihtiyacı olan öğrencilerin yüzünde bir tebessüm oluşturmak istedik ve bunun için üzerimize düşeni yaptık. Bunun için öğrencilerime velilerime ve öğretmenime çok teşekkür ediyorum. Umarım bu güzel hareket herkese örnek olur. Mutluluk çığ gibi büyür yardımlar yurdun her bir yanına gönderilir. Kışın soğukta üşüyerek hiç bir çocuk okula gitmez” dedi. Veliler adına konuşan Mehtap TÜRK ” Bu güzel proje umarım herkese örnek olur. Herkes imkanları ölçüsünde yardımlaşır. Bizler elimizden geldiği kadar yardımlara devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Çocuklar kolileri kargoya teslim edilmek üzere arabaya koyarken de yardımlarını esirgemediler. Her biri içlerinden geçen duyguları Bitlis’teki kardeşlerine ulaştırmak için yazdıkları mektupları kolilere koydular.

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu olarak önümüzdeki günlerde yine bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile başka kalplere de dokunacaklarını ifade ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu