GündemHayatManşet

İZMİR KAHRAMANININ YAKINLARINA ZİYARET

İzmir şehidi Sekin'in Bodrum'daki yakınlarıMuğla Valisi Amir Çiçek ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir grup polis, Bodrum’da yaşamını sürdüren şehit Fethi Sekin’in amcasının eve gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit yakınlarının Gümbet Mahallesi’ndeki evinde düzenlenen ziyarete, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İlçe Müftüsü Ali Ünal’ın da olduğu yetkililer katıldı.

Şehit Polis Memuru Sekin’in yakınları, Vali Çiçek ve beraberindekileri kapıda karşıladı. Daha sonra Bodrum Müftülüğü yetkilileri şehit polis için, Kuran’ı Kerim okudu.

Muğla Valisi Amir Çiçek, okunan Kuran’ı Kerim’in ardından yaptığı açıklamada, Fethi Sekin’in kahraman bir insan olduğunu söyledi.

Şehit polisin vatanı ve milleti için canını verdiğini ifade eden Çiçek, “Daha büyük bir tehlikeyi önledi. Büyük bir kahramanlık da gösterdi. Bunu bütün Türk milleti duydu ve hissetti. Allah ruhunu şad etsin.” dedi.

Şehit polisin yakınlarını Bodrum Emniyet Amiri Mahmut Aslan ile Komiser Yardımcısı Mehmet Öztürk’ün de aralarında olduğu, bir grup polis ekibi de ziyaret etti.

Yetkililere ziyaret için teşekkür eden şehit polisin amcası 77 yaşındaki Mehmet Sekin, artık terörün durmasını isteyerek şunları söyledi:

“Hepimizin yüreği şehitlerimiz için yanıyor. Bunlar artık çok oldu. Memleketimizi, gençlerimizi taradılar. Çok üzülüyoruz.”

Amca Sekin, şehit yeğeninin acısını yanına oturan komiser yardımcısı Mehmet Öztürk’e sarılıp ağlayarak dindirmeye çalıştı. Bu sırada evde duygusal anlar yaşandı.

Çocukluk arkadaşı ve akrabası Mehmet Ali Sekin ise şehit polisle çok güzel çocukluk yılları geçirdiklerini belirtti.

Sekin’in çok anlayışlı bir insan olduğunu ifade eden Sekin, “Çocukluk yıllarımız çok güzel geçti. Birlikte çok iyi anlaşırdık. Yeri dolmayacak bir insandı. Onun için İzmir’de bir parka adının verileceğini duyduk. Onun isminin yaşatılmasını isteriz. Ama o vatanı için kendisini siper eden bir insan.” diye konuştu.

Terör olaylarının artık bitmesi temennisinde de bulunan Sekin, “Artık kimsenin çocuğu ölmesin. Kimseye zarar gelmesin. Bunların yaptığı artık yeter. Bu kişilerin insanlıkla alakası yok. İnsan olan böyle bir şey yapmaz.” ifadesini kullandı.

Bodrum Emniyet Amiri Mahmut Aslan da şehit polise Allah’tan rahmet diledi.

Şehit polis Sekin için “o hepimizin kahraman şehididir” diyen Aslan, “O sadece bizim değil, bütün ülkenin kahraman şehididir. Onu da zaten ispatladı. Ülke olarak başımız sağ olsun.” diye konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu