AsayişGündemHayatManşet

JANDARMADAN KAN BAĞIŞI

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı-Kan BağışıBodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli rütbeli personel ile erbaş ve erler kan bağışında bulundu.

Bölgede, Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi ekibi tarafından toplanan alınan kan bağışına Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de destek verdi. Komutanlıkta görevli personel bugün komutanlık binasında kan bağışı yaptı.

Kan bağışı yapan rütbeli personeller kan bağışının hayat kurtardığının bilincinde olduklarını ve kan bağışı kampanyasına destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Kan bağışı toplama ekibin başında bulunan Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nden Dr. Ömer Çiçek, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’nın gösterdiği ilgiye teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi olarak Muğla ilindeki hastanelerin kan ihtiyacını karşılamak üzere Muğla’nın değişik yerlerinde çalışıyoruz. Önceki gün Bodrum Belediye Meydanı’ndaydık, bugün de Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığındayız.  Bu milli ve insani bir görev, bu konuda basının da desteği bizim için çok önemli.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu