GündemManşetSiyaset

AK APRTİ BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI KAYMAKAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

bodrum-kaymakamlik-ziyaret-3AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 01 Aralık 2016 tarihinde İç İşleri Bakanlığı kararnamesiyle Bodrum Kaymakamı olarak atanan Bekir Yılmaz’a hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete; AK Parti İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri; Ömer Özmen, Erhan Ünaldı, Mehmet Tire, Yalçın Akdaş, Orhan Dinç, Yener Çelik, Mehmet Akbaba, Cumhur Kısa, Necmettin Kızılkaya, Mustafa Uslu, Mustafa İyi, Özer Ocak, Şenay Bozlar, Mütehare Adalet Öncü, Mustafa Tulup, Funda İpçi, Mustafa Özmen, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Musa Orman katıldı.

Ziyarette Bodrum’un sorunları ve ihtiyaçları konuşuldu. Başkan Macit Gündoğdu tarafından Bodrum Kaymakamlığına atanan Bekir Yılmaz’a Bodrum’un çözüm bekleyen önemli konuları hakkındaki kısa başlıklar halinde bilgi aktarıldı. Gündoğdu “Bu coğrafya büyük sorunları olsa da çok yaşanılası bir yerdir. Biz göreviniz sürecinde sorunlarımızı eksiltmek için size elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah görev sürenizin sonunda sorunlarımızı çözmüş oluruz, sizi de buradan vali olarak yolcu ederiz.” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’da göreve başlamadan önce ve sonrasında edindiğim bilgiler dahilinde Bodrum’un eksiklerini konusunda üzerimize düşen görevi yapacağız diyerek “Tüm Ülkede gerek vali gerekse de kaymakamlar olarak devletin imkanlarını, kamuya zamanında ve tatmin edici bir şekilde aktarılması konusunda çalıştık çalışıyoruz. Bodrum, ülkemizin de Dünyanın da en özel yerlerinden. Buranın kıymetini bilip, marka değerini tüm Dünya da pekiştirmeliyiz” dedi.

Spordan da konuşulan ziyarette Kaymakam Yılmaz; Galatasaraylıyım, futbolu severim de oynarım da. Spor yapma konusunda ki tekliflere açığım dedi. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının ziyareti toplu resim verilerek sonlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu