AsayişGündemManşet

KAZALAR MOBESELERE YANSIDI

MOBESE-kaza-BodrumBodrum’da yaşanan ilginç kaza görüntüler MOBESE kameralarına yansıdı. Kazalarda en dikkat çeken görüntülere ise kask takmadan çocuklarıyla birlikte kaza yapan motosiklet sürücüleri oldu.

Bodrum’da, 2016 yılında MOBESE kameralarına yansıyan kazalar pes ettirtti. Yaşanan kazaların çoğunlukla trafik kuralarının ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği görüldü. Ölümle burun buruna gelen vatandaşların kaza anları saniye saniye görüntülendi.

2016 yılında Bodrum’da meydana gelen kazalarda en ilginci ise kasksız bir şekilde motosiklet kullana sürücüler oldu. Çocuklarını da motosikletin önünde ve arkasında taşıyan sürücüler hem kendilerini hem de çocukları kask takmayarak büyük tehlikeye atarak, kaza yaptıkları görülüyor. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde sinyal vermeden sağ şeride geçen otomobil karşıdan gelen motosiklet ile çarpışıyor. Motosiklet sürücüsü ve önünde ayakta giden çocuk motosikletten fırlıyor. Aracın çarpmasıyla birlikte minik çocuk otomobilin altına girdiği anlar ise saniye saniye Mobese kameralarınca kaydedildi. Şans eseri motosiklet sürücüsü ve minik çocuk hafif yaralanması da görüntülere takılıyor. Kaydedilen görüntülerde motosiklet sürücüsünde ve çocukta kask olmadığı görülüyor.

MOBESE kameralarına yansıyan diğer bir kaza ise lüks bir jip sol tarafa dönüş yaparken hızlı bir şekilde gelen motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip jipe arkadan çarpıyor. Motosiklet sürücüsü bayan önde ayakta duran bir kız çocuğu ve arkada oturan bir çocuk yola yan yatan motosikletin altında kalıyor. Görüntülerde, motosikleti kullanan kadının ve motosikletin önünde ayakta dursan kız çocuğunda kask olmadığı görülüyor. Tek kask takan ise arkada oturan minik çocuğun olduğu MOBESE kameralarca kaydediliyor.

Kameralara yansıyan başka bir kaza ise motosiklet ile bir otobüs çarpıştığı görülüyor. Turgutreis istikametine giden bir yolcu otobüsü hastane kavuştağında hızlı bir şekilde ilerlerken kavşaktan çıkan motosiklet ile çarpışıyor. Motosiklet sürücüsü ve arkada oturan kadın otobüsün çarpmasıyla birlikte yola savrulduğu görülüyor. Sürücünün kaskının olmadığı kafasını çok hızlı bir şekilde otobüsün camına çarpması da dikkatlerden kaçmadı.

MOBESE kameralarına yansıyan diğer bir görüntüde de,  trafik ışığının yanmasıyla birlikte kendi yolunda ilerleyen motosiklet karşı şeritten gelen otomobilin bir anada karşı şeride geçmesiyle birlikte motosiklet ile çarpıştığı görülüyor. Trafik kuralına uymayan bir otomobil sürücüsü de, aniden yola çıkarak anayolda ilerleyen motosiklete çarpıyor. Çarpışmanın etkisiyle bayan motosiklet sürücüsünün yola fırladığı görülüyor.

MOBESE kameralarına yansıyan birçok görüntüde trafik ışıklarına uymayan sürücüler nedeniyle kazaların kaçınılmaz olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu