GündemHayatManşet

DOYASIYA EĞLENDİLER

Cagdas_yasam (4)Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğinde çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi.

ÇYDD Bodrum Şubesi tarafından her ay öğrencilerin kaynaşması için gerçekleştirilen toplantılar yeni yıl öncesi farklı bir etkinlikle gerçekleştirildi. Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe Bodrum Yarımadasının çeşitli mahallelerinden gelen yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Sabah saatlerinde ilk ve orta öğretimde eğitim gören burslu öğrencilerin katılımıyla başlayan etkinlik, öğleden sonra lise öğrencilerinin katılımıyla devam etti.

ÇYDD tarafından Bodrum Yarımadasındaki devlet okullarında eğitim gören burslu öğrencilerin katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Çocukların yüzleri boyanırken, çocuklar ve gençler hep birlikte şarkılar ve marşlar söylediler. İzmir Marşı’nı ve Memleketim şarkısını hep birlikte söyleyen öğrencileri izleyen veliler ve öğretmenler duygulanırken, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadiye Sarıtosun şunları söyledi;

“Bugün burada öğrencilerimizle ile her ay gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızdan birini gerçekleştiriyoruz. Yılbaşı öncesi olduğu için yarımada genelinde bulunan burslu öğrencilerimiz ile farklı bir etkinlik düzenledik. Bu organizasyonda emeği olan Bodrum Belediyesine, Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş.’ye, Kültür Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ve bize yiyecek gönderen Yunuslar Pastanesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Yaklaşık 5 saat süren etkinliğe katılan öğrenciler müzik öğretmeninin akordeon ile çaldığı şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu