GündemKültür SanatManşet

DANS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN GÖSTERİ

Bodrum Dans KulübüBodrum Dans Kulübü (BDK) Modern Dans bölümü öğrencileri, özel bir okulun konferans salonunda velileri için muhteşem bir gösteri sundular.

BDK bünyesinde iki yıl önce başlatılan Modern Dans bölümünde  eğitim gören minik ve genç dansçılar velileri için hazırladıkları gösteri ile salondaki herkesi büyülediler.

Birçok velinin gözyaşlarını tutamadığı gösteriyi üç yüz kişi izledi. Öğrenci velileri ve yakın akrabalarının katıldığı izleyici grubu sık sık alkışlarla minik dansçılara moral verdiler.

Beş grubun  sunduğu yaklaşık yirmi farklı gösteride minik dansçılar esneklik, ritm, senkron, müzik ve dans uyumu becerilerini başarıyla sergilediler.

Gösterinin sonunda konuşma yapan Bodrum Dans Kulübü başkanı Fatih Özvezneci şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl başladığımız modern dans kurslarımızda oldukça fazla yol katettik. Bu yıl Ukrayna’da The Challange yarışmasında kazandığımız  üçüncülük ödülü de başarılarımızın uluslararası boyutu oldu. Bir yılda bu başarıyı elde eden dansçılarımızın 2-3 yıl sonraki başarılarını tahmin bile edemiyorum. Gelecek hafta yine aynı grubun farklı koreografilerinden oluşan bir gösterimiz daha olacak. Onun ardından Ocak ayının sonlarına doğru 18. kuruluş yıldönümümüzde Bodrum Dans Kulübü’nün 16 farklı branşından yaklaşık 400 kişinin katılacağı gecede tüm bölümlerimizin hazırladıkları gösterileri izleme şansı elde edeceksiniz.”

Fatih Özvezneci, Modern Dans bölümü antrenörü Alyonka Burlakova ve Marmara Koleji için birer çiçek hediye etti.

Marmara Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen gece 45 dk sürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu