GündemHayatManşetSpor

ÇOCUKLAR VELİLERE KARŞI

IMG_6332Altınordu Futbol Okulu altyapısında oynayan öğrencilerine sürpriz yaparak velileriyle maç yaptırdı.

Bitez Mahallesi’nde antrenman yaptıkları sahaya gelen çocuklar sabah saatlerinde günlük idmanlarına çıktı. Bir süre antrenörleri eşliğinde ısınan öğrenciler anne ve babalarının saha içine girmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. İlk düdüğün çalmasıyla başlayan maç oldukça çekişmeli geçti. Veliler ise zaman zaman zor anlar yaşadı. Kimi veliler de saha kenarında çocuklarını destekledi.

6 – 11 yaş arası çocuklar anne ve babalarıyla 30’ar dakikadan maç oynadılar.  Turnuva şeklinde oynanan 6 farklı maçta ise dostluk kazandı.

Altınordu Bodrum Futbol Okulu’nun antrenörü Kanat Özsert turnuva sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çocuklarımıza bir süpriz yapmak istedik, velileriyle maç yaptırdık. Bundan öncesinde haberleri yoktu, velilerimizle daha önceden planladık. Çocuklarımız antrenman saatinde geldiklerinde süprizle karşılaştılar. Onları mutlu etmek adına yaptık bunu. Örnek olması için iyi bir organizasyon yaptığımızı düşünüyorum. Bize katılan velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu