GündemManşetSiyaset

BİLGEHAN’DAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

CHP Ankara Milletvekili Gulsun Bilgehan (3)Türkiye Cumhuriyeti’nin 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu ve gazeteci Metin Toker’in kızı Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

CHP Ankara Milletvekilli Gülsün Bilgehan, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Kent Konseyi Cumhuriyet Atölyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen “Cumhuriyetimizin Getirdikleri ve Günümüzde Kadının Yeri” konulu panel için Bodrum’a geldi. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele konuşmacı olarak davet edilen milletvekili, panel öncesinde ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Gülsün Bilgehan’a ziyaretinde; CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri eşlik etti.

Gülsün Bilgehan’ı “Bodrum’a hoş geldiniz” diyerek karşılayan Başkan Mehmet Kocadon, yaptıkları sohbette ise hem ülke gündemine hem yerel gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu