GündemHayatManşet

KEMANCI MEHMET’E ZİYARET

kemanci mehmete ziyaret (5)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, evi yangında hasar gören ve belediye tarafından kurulan prefabrik evde yaşamını sürdüren kemancı Mehmet Koç’u, Mumcular ve çevresine yapmış olduğu inceleme gezisi sırasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bodrum’un Yeniköy Mahallesi’ndeki evinde çıkan yangında, evi harabeye dönerek kullanılamaz hale gelen kemancı lakaplı Mehmet Koç’a, Bodrum Belediyesi sahip çıktı. Evinin bulunduğu alana modern prefabrik bir konut inşa eden belediye ekipleri, binayı soğuk kış günleri öncesi, eşyalı bir şekilde vatandaşa teslim etti. Evdeki eşyaların bir kısmı yeni alındı, bir kısmı da Bodrum Belediyesi Atma Paylaş Kampanyasından edinildi.

Yangın mağduru vatandaşı yeni evinde ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ve talihsizlik sonucu çıkan yangında hasar gören eski evin son durumunu görmek için de inceleme yaptı.

Başkan Kocadon’a ziyaretinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve ilgili birimlerin sorumluları eşlik etti.

Mehmet Koç, evinin bahçesinde ağırladığı Başkan Kocadon’a ve belediye ekiplerine teşekkür etmek için onlara özel kısa bir müzik ziyafeti sundu. Kemanıyla sevilen birkaç Türk Sanat Müziği şarkısını ve Bodrum yöresine has türküleri çalan Mehmet Koç, misafirlerine keyifli anlar yaşattı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu