GündemManşetSpor

BODRUMSPOR BERABERE KALDI

Bodrumspor_manisa (4)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin 14. Haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Bodrumsporlu futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, yaklaşık 2 Bin kişinin izlediği karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’da izledi.

Baştan sona heyecanlı bir atmosferde geçen maçta 4 gol ve 2 penaltı vardı.

Son saniyelere kadar her iki takımda gol bulmak için birçok pozisyona girdi. Uzatmalar oynanırken gelişen Manisa Büyükşehir Belediyespor atağında Alper topu ağlarla buluşturarak maçta dengeyi sağladı.

Bodrumspor’un santra kullanmasının ardından maç boyunca verdiği kararlar Bodrumsporlu taraftarlar ve teknik ekibinin tepkisini çeken karşılaşmanın hakemi Halil Sayın bitiş düdüğünü çaldı.

Maç sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular beraberliğe gösterdikleri sevinç gösterilerinde yaptıkları el kol hareketleri nedeniyle Bodrumsporlu taraftarların tepkisini çekerken, ufak çaplı sözlü atışmaların dışında herhangi bir olay yaşanmadı.

Bodrumsporlu taraftarlar soyunma odasına giden Bodrumsporlu futbolcuları tekrar tribüne çağırırken, futbolculara moral verdiler. Bodrumsporlu taraftarlar ile emniyet güçleri arasında maç sonunda kısa süreli bir tartışma yaşanırken, taraftarlar emniyet güçlerine de tezahüratta bulundular. Bazı emniyet personelinin taraftarlar ile karşılık “Yeşil beyaz şampiyon Bodrumspor” tezahüratı yapmasının ardından taraftarlar stattan ayrıldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu