GündemManşetSpor

DRAGON’DA 2. SERİ TAMAMLANDI

dragon yarışı‘Dragon Sonbahar Kupası’nın ikinci ayağında, ‘Provezza’ isimli tekne birinci oldu.

Milta Marina A.Ş. ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından 27-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Dragon Sonbahar Kupası’nın ikinci etabında 8 teknede toplam 23 kişi yarıştı.

10 Yarışın planlandığı şampiyonanın ilk günü rüzgar kuvvetinin limitlerin altında olmasından dolayı start verilemedi. İkinci gün ise gene yetersiz rüzgar nedeniyle tek yarış yapılabildi. Şampiyonanın son iki gününde ise tazeleyen rüzgar toplamda 7 Yarış yapılmasına olanak verdi. Serinin sonunda Ali Tezdiker, Özgün Fırtına ve SimonFry’ın yarıştığı Provezza Teknesi Türkiye şampiyonu oldu.
8 Dragonun mücadele ettiği Şampiyonadan diğer detaylar ise şöyle;
Kayıtların sona erdiği Çarşamba gününün akşamında yapılan açılış gecesinde Marina Yacht Club  tarafından düzenlenen kokteyl ve barbecue partisinde, Türkiye Dragon Birliği başkanı Ali Doğaner, BAYK Komodoru Ömer Karacalar’a dragon sınıfına desteklerinden dolayı teşekkür ederek  hazırlatmış oldukları tabloyu takdim etti.
Pazar akşamı ise Marina Yacht Club’de gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde de şampiyonaya katılan yabancı yarışçılara Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Erdem Ağan tarafından birer hatıra plaketi takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu