GündemManşetSiyaset

AK PARTİ YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

Bodrum-akp-ziyaretAK Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri bugün, kaymakamlık, belediye, emniyet müdürlüğü ve mimarlar odası temsilciliğini ziyaret etti.

Heyet ilk olarak Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde oluşturulan yeni yönetim, başkan Macit Gündoğdu öncülüğünde resmi ziyaretlerine başladı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Gödekmerdan’ı sabah saatlerinde makamında ziyaret ettiler. Yeni yönetim kurulu üyeleri çalışmaları hakkında Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a bilgiler verdiler. Kaymakam Gödekmerdan ise “Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah başarılar dolu bir yönetim olacaksınız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu “Önemini çok iyi bildiğimiz zor bir görevi devir aldık. Vatanımıza, milletimize hizmet etmek için ben ve ekip arkadaşlarım çok çalışacağız” dedi.

AK Parti heyeti kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet dilekleri ile geçen ziyaretin ardından AK Partililer önce İlçe Emniyet Müdürlüğünü ardından da Mimarlar Odası Bodrum temsilciliğini ziyaret etti.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu