AsayişGündemManşet

13 ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ

Bodrum-zincirleme kazaBodrum’da meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında 13 araç birbirine girdi.

İlk kaza Jandarma Kavşağı ile Gümbet Kavşağı arasında yaşandı. 4 aracın bir birine girdiği kazada sol şerit trafiğe kapandı. Araçlardan birinde bulunan bir bebek ve annesi olay sonrasında adeta şok yaşadı. Araçta bulunan bir kişi bebek ve annesi yol kenarına götürerek su verdi.  Bir süre araç sürücüleri arasında yaşanan tartışmanın ardından sürücülerin aralarında anlaşma tutanağı tanzim etmesiyle araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Öğleden sonra gerçekleşen ikinci kaza ise Antik Tiyatro önünde meydana geldi. İddiaya göre Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Belediye ekiplerinin aydınlatma direklerine bayrak astığı noktada ekiplere çarpmamak için ani fren yapan otomobile arkadan gelen araçların çarpmasıyla oluşan kazaya 9 araç karıştı.

Maddi hasarlarla atlatılan kaza sonrası uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik akışı bölgeye gelen çok sayıda polis ekibi tarafından kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan kimi araçlar da aldığı hasar nedeniyle çalışmadı. Çalışmayan araçlar vatandaşlarca itilerek yol kenarına çekildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu