GündemManşetSpor

ONLAR ARTIK BURSASPOR’DA

Bodrumspor_altyapisindan_Bursaspora_transfer_oldularBodrum Belediyesi Bodrumspor’un altyapı takımlarında yetişen Mert Görgülü ile Kayahan Karagöl Bursaspor altyapısına transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.

2002 doğumlu Mert Görgülü ile 2000 doğumlu Kayahan Karagöl Süper Ligin iddialı ekiplerinden Bursaspor’un altyapısına transfer oldu. Bodrumspor’un altyapısından yetişen genç oyuncuları geçtiğimiz aylardaki Uşak kampında takip eden Bursaspor, genç oyuncuları transfer etti. Genç oyuncuların bu başarısı Bodrumspor için de gurur kaynağı oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya altyapı verdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek Görgülü ve Karagöl’ü başarılarından dolayı kutladı. Karakaya sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün çok farklı bir gurur yaşıyoruz. Hadi Türk ve Tayfan hocamızın önderliğinde ve diğer hocalarımız ve velilerimizin katkısıyla altyapıya verilen emeklerin meyvelerini yavaş yavaş görüyoruz. Altyapımızın iki gururu Bursaspor’a transfer oldu. Bundan dolayı çok mutlu olduk. İnşallah onlar Bodrum’daki bütün çocuklara örnek olacaklar ve Bodrumspor ve Bodrum’u Bursa’da çok iyi temsil edecekler. Onlara inanıyoruz, ikisi de hem iyi insan hem de karakterliler. Futbolda bunları hepsi olduğu zaman başarı geliyor. Ben Bodrumspor’a bu imkanları tanıyan başkanımız Mehmet Kocadon’a buradan teşekkür ediyorum. Bodrum’un gururu olan bu çocuklar inşallah yüz akımız olacak, onlardan gelen iyi haberlerle sevineceğiz. Yolları açık olsun, Allah futbol şansı versin ve daha da iyi yerlerde Bodrum’u temsil etsinler.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya önceki gün Tunceli deplasmanında 3 golle 3 puanı almasını bilen Bodrumspor ile ilgili olarak da şunları söyledi;

“Baştan beri söylüyoruz; biz orta bütçelerle 3. Lig’de iyi işler yapmaya çalışan bir takımız. Takımımız çok iyi gidiyor, ardı ardına kazanıyor ve liderliği ele geçirdi. Her maça iyi mücadele için çıkıyoruz, bunun arkasından da şampiyonluk gelirse neden olmasın. Bizim esas amacımız Bodrum’u iyi temsil etmek. Biz orta bütçeyle iyi işler yapmaya çalışacağız, sonunda da iyi mücadelemizin karşılığını alırsak çok iyi olur. Ben takımımızı, teknik heyeti ve oraya giderek bizi yalnız bırakmayan ve Tunceli taraftarlarıyla iyi ilişkiler geliştirip dostluk mesajları veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu