ÇevreGündemManşet

DÖKÜLEN HAFRİYATLAR DOĞAYI MAHVEDİYOR

Ormana_atılan_hafriyatlar (5)Bodrum’da ormanlık alanlara dökülen hafriyatlar kötü görüntüyle birlikte doğayı kirletiyor.

Turizm sezonunun son günlerinde yarımada da ki inşaat çalışmaları hız kazanırken, bazı inşaatlardan çıkan hafriyatlar ormanlık ve doğal alanlara dökülüyor. Hafriyat düküm alanlarını uzak bulan bazı kamyon sürücülerinin döktüğü hafriyatlar nedeniyle kötü görüntüler oluşurken, doğa kirliliğini de beraberinde geliyor.

Gündoğan ile Dağbelen arasında bulunan dağlık yol üzerinde de dökülen hafriyatlar dikkatlerden kaçmazken, bazı noktalara dökülen hafriyatlar ise hayrete düşürdü. Ormanın içine kaçak olarak dökülen hafriyatlar genelde bu bölgelerde yıllarca kalarak doğa kirliliği ile birlikte kötü görüntü oluşturuyor.

Belediye ve orman ekipleri de kendi bölgelerinde zaman zaman kontroller yaparak kaçak hafriyat dökenleri yakalamaya çalışıyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu