EkonomiGündemManşetTurizm

DEV GEMİ 7.KEZ BODRUM’DA

Bodrum-kruvaziyer turizmiMalta bayraklı “Celebrity Reflection” isimli yolcu gemisi 3 bin 37 yolcusu ile Bodrum Limanına demir attı.

Kuşadası’ndan Bodrum’a gelen ve bu sezon 7. seferini gerçekleştiren 319 metrelik kruvaziyer, sabah saatlerinde Paşatarlası’ndaki yeni limana demir attı. Kruvaziyerde, çoğunluğu İngiliz uyruklu 3 bin turist ile bin 247 personel bulunuyor.

Gümrük işlemlerinin ardından yolcu gemisinden inen turistler, Kumbahçe ve Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüş ve alışveriş yaptı. Kumbahçe sahilinde yoğunluk oluşturan turistler, kafe ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi. Bazı turistler Bodrum manzarasıyla fotoğraf çektirdikten sonra tarihi mekanları dolaştı.
Eylül ayının sonlarına gelinmesine rağmen kruvaziyerin gelişi, ilçedeki işletmecileri de mutlu etti. Sahil şeridindeki kafe ve restoranlarda turist yoğunluğu oluştuğu görüldü.

Celebrity Reflection isimli kruvaziyer akşam saatlerinde Girit Adası’na hareket edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu