GündemHayatMagazinManşet

FERAY ABAY DÜNYA EVİNE GİRDİ

Bodrum-feray abayKent Medya Grubu’nda reklam koordinatörü olarak görev yapan Feray Abay muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. İngiliz uyruklu Raymond Dyer ile hayatını birleştiren Abay’ın düğününde “Necati ve Saykolar” grubu da sahne aldı.

Yaklaşık 9 yıldır Kent Medya Grubu’nda reklam koordinatörü olarak görev yapan Feray Abay İngiliz uyruklu Raymond Dyer ile dünya evine girdi. Değirmen Burnu mevkiindeki Bodrum Bay Resort’te gerçekleştirilen düğüne Abay ve Raymond’un aileleri, arkadaşları ve Bodrum’da görev yapan basın mensupları ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz ile eşi Asiye Poyraz da çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah memurunun sorduğu “evlenmeyi kabul ediyor musunuz” sorusuna “evet” yanıtı veren çift, misafirlerden yoğun alkış aldı.

Nikah töreninin ardından çift ilk danslarını yaptı. İlk dansın ardından gelin ve damadın Bodrum Dans Kulübü’nden arkadaşları da sahneye gelerek latin dans gösterisi sundular.

Oldukça renkli anların yaşandığı gecede ünlü müzik grubu “Necati ve Saykolar” sahne aldı. Kendilerine has uslupları ve farklı sahne performanslarıyla beğeni toplayan grup davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

Gökyüzünde dolunayın da olduğu gecede havai fişek gösterisi ise gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu