GündemHayatManşet

CEZA YERİNE BAYRAM LOKUMU

Bodrum-bayram uygulamasıBodrum girişinde, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada sürücülere lokum ikram edildi.

Trafik Polisleri tarafından yapılan yol kontrol uygulamasında sürücülere bir taraftan ikramlar yapılırken bir taraftan da emniyet kemeri takmaları ve yolda dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Trafik akışının en yoğun yaşandığı Bodrum-Milas Karayolu üzerinde yapılan uygulama sırasında vatandaşlara, trafik kurallarını içeren broşürlerde dağıtıldı. Uygulamadan son derece memnun kalan vatandaşlar ceza yerine lokum ve kolonya ikramıyla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Bu tür uygulamaların daha sık yapılmasını isteyen sürücülerden Koray Şanal, birlik ve beraberlik için güzel bir uygulama olduğunu söyledi. Şanal,” yola çıkacak sürücüler uykularını tam alıp trafiğin yoğun olmadığı saatlerde yola çıksınlar” diyerek tavsiyede bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu