GündemManşetSpor

YARIMADA SU SPORLARI KULÜBÜ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Bodrum_sutopu (7)Samsun’da düzenlenen Minik Erkekler Türkiye Sutopu Şampiyonası’nda temsilcimiz Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun’da gerçekleşen Minik Erkekler Sutopu Türkiye Şampiyonasına 25 takım ve 375 sporcu katıldı. A klasmanda ENKA Spor Kulübü şampiyon olurken, Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü 2’nci, Adalar Su Sporları Kulübü ise 3’üncü oldu. B klasmanda ise 9 Eylül Üniversitesi Spor Kulübü zirvede yer alırken, 35 Sutopu Yüzme Spor Kulübü 2’nci, Tofaş Spor Kulübü de 3’üncü oldu.

Yine Samsun’da gerçekleşen U19 Bayanlar 2. Lig müsabakaları sonucunda ise temsilcimiz Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi.

Bodrum Yarımada Su Sporları U19 Bayan Takımı ilk maçında ODTÜ’yü 15’e 4, ikinci maçında Adanus’u 16’ya 8, üçüncü maçında ise Hatay Büyükşehir’i 18’e 4 mağlup ederek 1. Lig’e yükseldi.

Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü bu sezon her branşta katıldığı lig müsabakaları ve şampiyonalarda büyük başarılar elde etti.

Samsun’da düzenlenen Minik Erkekler Türkiye Su Topu Şampiyonası’ndan ikinci olarak, U19 Bayan Takımı ile de bir üst lige yükselerek Bodrum’a dönen Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü antrenörü Fatih Pehlivanoğlu, “Bodrum’umuzu en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu