GündemHayatManşet

KADEM ÖRGÜ GRUBU’NDAN ZİYARET

kadem_sevgi_sanat_ziyaret (7)Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi ve Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Örgü Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi öğrencileri ve KADEM Örgü Grubu ile el sanatları eğitmeni Hilal Karataş katıldı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayramlaşmak ve 12 Eylül doğumlu olan Başkan Mehmet Kocadon’un doğum gününü kutlamak için bir ziyarette bulunduklarını belirten Hilal Karataş; “Ziyaretimizde hem Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi’nin hem de KADEM Örgü Grubu’nun önceki dönem çalışmaları ve önümüzdeki dönemlerde yapacağımız projeler hakkında Başkanımıza bilgiler verdik. Bizlere elinden gelen her türlü desteği veren Mehmet Kocadon’a teşekkür ederiz. Kurban Bayramını ve bayram içine denk gelen doğum gününü kutlamak için de gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimizin kendi elleriyle yaptıkları bir ürünü hediye ettik.” dedi.

Ziyaretlerinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Kocadon ise şunları söyledi:

“Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi üyesi kardeşlerime ve KADEM Örgü Grubu’na bayram ziyaretleri ve el emekleri ile hazırlamış oldukları hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Aslında onları üretirken mutlu görmek en güzel hediyedir. Kendilerine tekrar teşekkür ederken Kurban Bayramının mübarek olmasını dilerim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu